Näin palvelu toimii

Synttärisankari hoitaa puolestasi ohjelman, leikityksen ja teemaan sopivat kattaustarvikkeet. Juhlien päätyttyä viemme vaikka roskatkin pois. Ohjelmassa on teeman mukaisia leikkejä, joista lapset takuulla pitävät. Anna Synttärisankarin tehdä juhlistasi ikimuistoinen.

Lisäinfoa

Varaa synttärit helposti netistä

Tutustu synttäriteemoihin ja valitse sinulle sopiva paketti. Synttäripaketteja on kolme erikokoista Mini, Midi ja Maxi, jotka sisältävät teeman mukaiset kattaustarvikkeet kahdeksalle juhlijalle. Mikäli juhlijoita on enemmän kuin kahdeksan, tee lisätilaus juhlijoiden määrän mukaan. Merkitse tilauslomakkeelle juhlijoiden määrä. Kerro hiukan taustatietoa juhlien sankarista ja milloin juhlat on tarkoitus järjestää. Lähetä tilaus ja tuomme juhlat luoksesi.

Synttäripaketit

Synttärisankari hoitaa järjestelyt

Synttärisankari on lastenjuhlien järjestämisen ammattilainen. Taustatietojen pohjalta suunnittelemme lapselle sopivan ohjelman, joka varmistaa että kaikilla osallistujilla on kivaa.

Tutustu synttäriteemoihin

Vietä huolettomat ja hauskat synttärit

Saavumme juhlapaikalle sovitusti. Toimitamme juhlatarvikkeet juhlapaikalle ennakkoon. Juhlien kesto on 1-2 tuntia riippuen valitun synttäripaketin koosta. Kun vieraat ovat saapuneet, juhlat voivat alkaa. Leikittäjä hoitaa synttärien ohjelman ja leikityksen. Juhlien päättyessä kaikki osallistujat saavat vielä muistoksi pienen lahjan. Kivaa lapsille ja huoletonta sinulle.

Tutustu synttäriteemoihin

Valitse juhlien koko

Synttärisankarilla on tarjolla kolme erilaista synttäripakettia, joista voi valita parhaiten sankarille sekä vieraille sopivan ratkaisun. Paketit sisältävät synttärijuhliin oman Synttärimestari-leikittäjän, joka vastaa juhlan ohjelmasta. Ohjelman aktiviteettien määrä riippuu synttäripakettien koosta. Leikittäjän lisäksi kaikki paketit sisältävät teemanmukaiset juhlatarvikkeet kahdeksalle juhlijalle.

haku

Mini

Synttärimestari vastaa juhlan kulusta noin 1 tunnin. Mini paketti sisältää teeman mukaiset kattaustarvikkeet kahdeksalle juhlijalle. Mikäli juhlijoita on enemmän kuin kahdeksan, tee lisätilaus. Pakkauksessa on kahdeksan pahvimukia, lautasta, lusikkaa, juomapilliä, lautasliinaa sekä pöytäliina. Pakkaukseen kuuluu myös kaverilahjapussukat.

Hinta: 250
haku

Midi

Synttärimestari vastaa juhlan kulusta noin 1,5 tuntia. Midi paketti sisältää kaiken saman mitä Mini.

Lisäksi

Kaksi teemanmukaista koristetta/rekvisiittaa. Esimerkiksi koristekynttilöitä, pahvihattuja tai vastaavia.

Hinta: 300
haku

Maxi

Synttärimestari vastaa juhlan kulusta noin 2 tuntia. Maxi paketti sisältää kaiken saman mitä Mini ja Midi.

Lisäksi

Maxi-pakettiin kuuluu pinjata täytteellä.

Hinta: 350